Ga naar hoofdinhoud
Jij kiest het pad niet
Het pad kiest jou

Dit ben ik
Het van betekenis kunnen zijn voor mensen is een rode draad in mijn leven. 
Sinds ik in 2009 daar mijn beroep van heb gemaakt, voel ik mij dankbaar en blij. Mijn eigen zoektocht in ontwikkeling en bewustzijn heeft mij veel levenservaring en zelfbewustzijn gegeven. Ik heb mijzelf mogen ontmoeten wie ik ben. In contact met mijzelf en met anderen heb ik mij verder kunnen ontwikkelen als een positief ingestelde, warme, open vrouw met humor, met een luisterend oor, die directe vragen stelt, empathisch is en je uitdaagt.

Dit kan ik
Dankzij mijn persoonlijke achtergrond en diverse beroepsgerichte opleidingen ben ik goed in staat om mensen zich open te laten stellen voor nieuwe ervaringen en inzichten. Het is mijn passie mensen in contact te laten komen met hun hart en te laten zien wie ze werkelijk zijn. Dat geeft mij veel voldoening en energie. Ik ben dankbaar dat ik een stukje mee mag lopen en een bijdrage kan geven aan mensen in hun eigen ontwikkeling.

Raadgeefster
Bij mijn geboorte heb ik de naam Landrada gekregen. Toen ik mijn praktijk begon kwam ik erachter dat Landrada counselor/raadgeefster betekent.
Een betekenis die prachtig aansluit op de professionele rol die ik graag voor anderen wil vervullen.

Over Landrada

Landrada is een praktijk voor individuele therapie en relatietherapie,
in 2009 opgericht door Landra de Bruijn.

Landrada is aangesloten bij TP – Therapiepsycholoog – Netwerk van therapeuten en psychologen.

Contact

+31 (0)6 41 36 57 47

Fazantenhof 57 - 3755 EE - Eemnes

Back To Top