Ga naar hoofdinhoud

“Op een moment dat wij knel zaten in onze relatie en we er zelf niet uit leken te komen, zijn we bij Landra gekomen en zij heeft ons de middelen aangereikt waarmee we ons zelf weer terugvonden en ook weer samen verder konden.”

“Ik heb de relatiebegeleiding sessies als zeer waardevol ervaren. Landra helpt je tot de kern te komen en leert je patronen te zien bij jezelf en de ander. Dit doet zij op een respectvolle, liefdevolle manier met aandacht voor allebei.”

“Zeer aangename ervaring gedurende enkele maanden, waarin ik waardevolle ontwikkelingen heb doorleefd, op precies het juiste moment en de juiste manier.”

“Landra heeft ervoor gezorgd dat ik in een jaar tijd een beter persoon ben geworden. Ze heeft laten zien hoe ik mijn emoties moet accepteren en hoe ik er mee om kan gaan. Door haar zou ik nu mijn leven zelf aankunnen, en hangt dat niet af van de hulp van anderen. Ik ben een sterker persoon geworden en daar wil ik Landra voor bedanken.”

“Het afgelopen 1,5 jaar heb ik als zeer leerzaam ervaren. Naast een hoop inzicht gekregen te hebben in mijn familieopstelling, ben ik ook veel meer te weten gekomen over mijn gedachtepatroon. Blijkbaar was mijn kritische stem meer aanwezig dan ik dacht en dit heeft invloed op mijn innerlijke kind en de overlevingsstrategie die ik inzette. Door de praatsessies met Landra i.c.m. de oefeningen en thuisopdrachten ben ik veel meer bewust geworden van deze stem en kan ik deze ook minder serieus nemen. Ik ben hier ontzettend dankbaar voor. Het heeft me een hoop rust gegeven.”

“Zeer fijne begeleiding gehad. Professioneel, empathisch, deskundig en betrouwbaar. Heeft me goed inzicht gegeven in mijn patronen.”

“Ik ben bij Landra gekomen met een vraag over mijn onzekerheid en ervaring op de middelbare school. Door samen gesprekken te voeren heb ik meer inzicht gekregen in welke effecten dit nu nog op mij heeft en hoe ik hier het beste mee om kan gaan. Ik ben heel tevreden over alle gesprekken! Ik vond het heel fijn en merkte dat Landra zonder oordeel naar mij heeft geluisterd en heeft geholpen. Ze heeft mij geconfronteerd op de momenten waar ik dat nodig had en dat heeft mij erg geholpen.”

“De sessies van Landra hebben me een groot stuk helderheid verschaft, in hoe ik functioneer in het dagelijks leven én hoe ik mezelf daarin beter kan begeleiden. Ik heb praktische handvatten gekregen die ik nu regelmatig inzet. Ik voelde me erg gezien en gekend door de eerste sessie waarin zij naar alle info vroeg die belangrijk is (geweest) in mijn leven. Daarnaast door de manier waarop ze met me praatte in de sessies die volgden, en de vorm waarin ze oefeningen goot. Daaraan kon ik merken dat ze wist welke aanvliegroute voor mij het beste werkte. Ik kan nu beter op mezelf reflecteren en vanuit mijn volwassen deel handelen, wat me veel rust en voldoening geeft.”

“Landra bood in mijn burn-out en moeilijke periode veel houvast, veiligheid, inzicht en hulp met het oplossen van problemen.”

“Fantastisch geholpen na een persoonlijk lastige periode. Zowel de hulp na problemen van medische aard als een inkijk krijgen in je eigen ik. Nogmaals veel dank.”

“Fijne, persoonlijke, veilige en invoelende begeleiding waarin je meer inzicht krijgt in je binnenwereld.”

“Landra is een gedreven therapeut die open en eerlijk te werk gaat. Wat je met haar deelt, mag er allemaal zijn. Oordelen doet ze niet. Je bent een topper!”

“Ik ben door een goede vriend getipt te praten met Landra over angststoornissen en onzekerheden die zich de laatste jaren vaker voordeden. Vanaf het eerste moment voelde ik mij zeer op mijn gemak en waren er geen remmingen om mijn gevoelens te uiten. Landra is een bijzonder innemende persoonlijkheid met een gave om relatief snel door te dringen tot de kern. Ik heb nooit het gevoel gehad te zweven, het was altijd concreet. En het heeft geholpen!”

“Mijn ervaring bij Landrada is erg positief. Zij helpt met antwoorden wanneer ik er zelf niet uitkom. Het zijn fijne gesprekken die vertrouwd voelen.”

“Mijn ervaring is dat Landra vrij snel bij de kern van mijn hulpvraag kon komen. En in de ruimte van veiligheid heb ik mooie stappen gezet.”

“Landra heeft mij laten zien waar mijn gedrag vandaan komt. Hoe en waarom ik bepaalde keuzes maak en waarom ik tegen bepaalde dingen in het leven aan loop. Ze was op sommige momenten angstaanjagend eerlijk en er zijn behoorlijk wat spiegels voor mijn neus gezet. Ik werd weer in situaties gezet waarvan ik dacht dat ik die achter een grote dikke gesloten deur had gezet. Maar alles was met een reden want ik ben nog nooit zo spraakzaam over mijn gevoelens geweest. Ik ben eerlijker en open naar mezelf geworden en ik durf dingen weer aan te pakken waar ik vroeger met een grote boog omheen liep. En dat allemaal dankzij een klein jongetje!”

“Ik ben ontzettend geholpen door de behandelingen die ik van Landra heb gehad. Ook al is het 2 jaar geleden, toch denk ik nog wekelijks terug aan de werkwijze en de tips die ik heb meegekregen. Het heeft me veel inzicht gegeven in mezelf en hoe ik met anderen omga. Voordat ik Landra ontmoette, zat ik erg in de knoop. In een korte periode heeft ze me op weg geholpen weer gelukkig te worden. Dit is in korte periode totaal omgeslagen. Ik vond mezelf, de liefde voor mezelf en kort daarna de liefde van mijn leven.”

“Landra is een leuke en lieve vrouw en bovendien een zeer professionele therapeut die een veilige omgeving weet te creëren waarbij je je snel op je gemak voelt, en je op een duidelijke maar warme manier begeleid in jouw proces. Ik heb het ervaren als een verrijking van mijn leven.”

“Nadat ik bij Landrada ben geweest kon ik keuzes maken omdat ik deze zelf wilde maken. Ik stel mijzelf nu voorop en ben mij hierbij bewust van mijn valkuilen. Ook heb ik een andere rol aan kunnen nemen in mijn gezin, hierdoor heb ik niet meer het gevoel dat ik voor iedereen moet zorgen en altijd iedereen tevreden moet houden. Ik voel mij vrijer dan ik mij in jaren heb gevoeld en sta nu weer open voor nieuwe avonturen. Daar waar ik vóór mijn begeleiding bij Landrada geen energie en tijd voor had.”

“Je hebt me met jouw inzichten en kennis ontzettend geholpen bij de dingen waar ik tegenaan liep.
Met jouw handvatten en de —soms confronterende maar nodige— inzichten die ik heb opgedaan kon ik zelf weer verder, waardoor ik met vertrouwen naar de toekomst kon kijken.
Dank daarvoor!”

“Ik worstel met concrete levensvragen.
De empatische en vertrouwelijke benadering van Landra helpt mij erg goed in het bewust worden van de oorzaken die ten grondslag liggen aan mijn vragen.
Landra helpt mij bij het ervaren van mijn energie en het toelaten van emotie.
Samen lukt het om inzichten helder te krijgen en antwoorden te vinden.”

“Inlevend, deskundig, adequaat en resultaatgericht.
Kortom, ik ben zeer tevreden over Landrada!”

Over Landrada

Landrada is een praktijk voor individuele therapie en relatietherapie,
in 2009 opgericht door Landra de Bruijn.

Landrada is aangesloten bij TP – Therapiepsycholoog – Netwerk van therapeuten en psychologen.

Contact

+31 (0)6 41 36 57 47

Fazantenhof 57 - 3755 EE - Eemnes

Back To Top